Cautăm

Deschidem o listă concretă cu nevoi pentru cei pe care îi ajutăm. Este un rezumat care sintetizează ceea ce căutăm pentru persoanele defavorizate pe care le avem în evidenţă în ideea că este mai usor să ne ajutaţi citind această listă după care să ne apelaţi la 0742-707982. Pentru amănunte vizitaţi rubrica „Proiectul Ajută din suflet” la secţiunile „Cazuri sociale” şi „Reintegrare socială”

 

31.03.2013 – Loc de munca, alimente, un pat, o masina de spalat pentru familia Dragos

30.03.2013 – Bicicleta, calculatoare, sac de box, o pubela mare, scaune, 7 cuiere pentru Fundatia Foyer Satu Mare

28.03.2013 – Alimente, rechizite şi un convector pentru doamna Cristina

23.03.2013 – Alimente, rebranşare la gaz, aragaz, frigider, reparaţie la boiler, un zugravit şi un voluntar din Cluj Napoca zona Mănăştur care să o ajute pe doamna Puşa cu deplasarea şi cumpărăturile.

13.03.2013 – Doi sau trei voluntari din Satu Mare zona Micro 15 care să o ajute pe sora Gianina cu deplasarea şi cumpărăturile, pe rând câte o săptămână

07.03.2013 – Spaţiu la Cluj Napoca pentru depozitarea donaţiilor mici (haine, pantofi, jucării, cărti, etc.)

07.03.2013 – Spaţiu la Cluj Napoca pentru depozitarea donaţiilor mari (mobilier, electrocasnice, electronice)

01.03.2013 – Voluntari pentru Cluj Napoca şi Satu Mare care să se implice activ în susţinerea proiectelor PatriotulRoman.Ro

One thought on “Cautăm

 1. Buna ziua,

  Numele meu este Ianosi Ana-Maria. In cursul zilei de astazi am lasat un mesaj si via Facebook dar pentru ca nu stiu daca va ajunge si va fi citit uzitez si de aceasta cale. Mi se pare extrem de bun demersul dumneavoastra de a ne ajuta semenii si as dori sa ma alatur in timpul liber echipei de oameni care fac viata mai usoara celor din jurul nostru si cu care viata nu a fost atat de ingaduitoare. Am prieteni care ar dori sa ajute si ei la randul lor cu haine si mancare in masura in care pot si impreuna sa reusim sa ajutam cat mai multe persoane sa depaseasca momentele dificile.
  astept din partea dumneavoastra un raspuns cat mai rapid

  o zi minunata,
  Cu stima,
  Ana-Maria Ianosi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *